3 Şubat 2012 Cuma

Ah bu başıma gelenler !!!


  Bazen hayatımızda yapamadıklarımız için geçerli bir nedenimiz olmadığında başkalarına atarız topu.. O şöyleydi.. Bu böyleydi.. Onun yüzünden ! Sitem ederiz.. Yaşadığımız hayal kırıklığını maduriyeti anlatırız bol bol. Ki aman kimseler görmesin anlamasın güçsüzlüğümüzü. Zayıflığımızı örtmek için topu karşı tarafa atarken bu sefer kendimizi "kurban" durumuna soktuğumuzu hiç düşünmeyiz. E hani beceriksizliğimiz gözükmesin diye kılıf buluyorduk hikayemize? Olaylar böyle gelişti çünkü o veya bu sana şunu şunu yaptı anladık ok, peki şimdi sana acısam üzülsem haline daha mı mutlu olacaksın?

 Sahiden bu kadar madur musun? Bu kadar mı haksızlığa uğradın? Sana bunu nasıl yaparlar? İnsanlar seni hep böyle hayal kırıklığına mı uğratır? Ahh canımmm kıyamam sanaa.. Sen bunu hakedecek ne yaptın? Neden böyle bir şeyi çektin kendine? Neyin bedelini ödüyorsun? diye sormak lazım böylelerine.. Belki sıkışınca ağzımızdan çıkıverir güçşüzlüğümüz, korkaklığımız.. Ve çıkınca rahatlar içimiz, aslında o kadar büyütülecek bir şey olmadığını görmüş oluruz?

  Başına gelen her neyse, sen sen ol ki sakın o kızgınlık ve kırgınlıkla kimseyi ateşe verme! Bunu daha önce de söylemiştim 'kızdığında kırıldığında' Dilini Tut ! Diğerlerine Enerjini sarfetme ! Tüm bunların sorumlusu SENSİN.. Suçlusun demiyorum bak kendini suçlu hissetmeni istemiyorum senden! Sadece sorumluluğu alacak kadar gözünü açmanı diliyorum.. Çünkü burası bir ilizyon alanı ve başımıza gelen herşey kendi yaydığımız enerjinin inançlarımızın madde formunda tezahür etmiş hali.. Hatırla dostum hatırla.. Korkulacak bir şey yok.. Kaçılacak bir şey yok.. Sen her halinle Tanrının bir parçasısın.. Kimin haddine düşmüş seni aşağılamak yargılamak suçlamak ? Ağzı boş olan, gönlü kör olan varsın konuşsun istediği kadar. Sen boş ver onları, sadece içindeki sesi dinle ve sadece aynada gördüğün gözlere iyice bak.. Hata da yapsan yanlış da yapsan düşsen de kalksan da BU HAYAT SENİN... Her an değiştirebilir her an yenileyebilir harikalar yaratabilirsin..

Hatırlaman dileğimle...
Dml


03-02-12

2 yorum:

  1. hayatımızı yönlendirmek bizim elimizde her zmn..
    magendiea.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Dobralığın çok hoş gerçekten , iyi bir kaleme sahipsin çünkü öncül olarak iyi bir kalbe sahipsin başarılar dilerim

    YanıtlaSil